Reiki

Reiki

El Reiki és un tècnica d’origen japonès reconeguda per l’OMS (Organització Mundial de la Salut) que ens permet restablir l’equilibri del cos.

És un mètode que actua alleujant dolors i tensions, equilibra els nostres estats emocionals, físics i energètics. De fet, és un excel·lent complement dels tractaments mèdics convencionals ja que els potencia i redueix els seus efectes secundaris, en cas d’existir, tot això sense interferir en el tractament.

Actualment, ja són diversos els hospitals on s’aplica Reiki a malalts en plantes d’oncologia de Barcelona i de Madrid ja que s’ha demostrat que minimitza els efectes secundaris de la quimioteràpia i accelera la recuperació.

En el nostre dia a dia, les emocions flueixen i de vegades s’acumulen influint directament en la salut i en un moment concret, una malaltia pot aparèixer fruit del malestar o l’estrès que s’ha patit en aquest precís moment. El Reiki t’ajudarà a retrobar el teu equilibri.

El Reiki és una eina ideal per acompanyar-te en el teu creixement personal. Aquesta tècnica t’ajuda a descobrir qui ets, a veure les coses amb més claredat, allunyant-te de les pors, l’estrès, retornant-te la salut i el benestar en tots els sentits. El Reiki et permet també recuperar el teu silenci interior, l’equilibri del teu cos i elevar la teva consciència sentint-te en pau i harmonia amb tu mateix .

Massatge Breuss

El massatge Breuss va ser creat per Rudolf Breuss, naturòpata originari de Bludenz (Àustria) el 1988. Va desenvolupar aquest massatge en adonar-se de la importància de la relaxació per evitar els efectes de l’estrès en el cos. Com a forma de teràpia independent, aquest massatge és molt adequat per relaxar i per utilitzar com a mètode preventiu .

El massatge Breuss és una tècnica molt suau però alhora molt energètica , molt eficaç en problemes relacionats amb l’aparell locomotor, amb el qual es pot resoldre tensions tant físiques com psíquiques. Profundament relaxant , es treballa els músculs de la columna vertebral perquè recuperin el seu correcte funcionament .

Molt sovint, els dolors són causats per una irritació dels nervis que irradien des de la medul·la espinal , el que sol ser degut a males postures, així doncs, prestarem una atenció molt especial a la asimetria de la pelvis, en cas d’existir-ne, i mitjançant un moviment molt suau, li retornarem la simetria permetent que el cos es reequilibri novament.

El Massatge Breuss és una excel·lent tècnica que et permetrà relaxar-te profundament, aconseguiràs alleujar dolors a les cames i columna i alliberar tensions.

 

© Gemma Manero Centre de Fisioteràpia