Pilates Contrology MAT terapèutic

El Pilates t’ajuda a entrenar i tractar terapeùticament la funcionalitat de les cadenes muscular per aconseguir unes condicions òptimes en l’actitud postural, la respiració, la flexibilitat, el moviment articular, l’alineació de les extremitats i sobretot, l’estabilitat lumbo-pèlvica o de l’esquena.

Segons la nostre formació en el Mètode Pilates originari (Contrology), Exercici Terapeutic, Acondicionament Físic, Readaptació esportiva i Ballet, tenim una perspectiva única i diferent de la metodologia d’entrenament o recuperació a través del Mètode Pilates per optimitzar molt més el funcionament biomecànic del teu cos, oferint-te incidir molt més en en centre del teu cos (Power House inferior) i la cintura escapular (Power House superior), així com el sol pelvià i la consciència de la postura i del moviment.

L’objectiu és aconseguir el control del centre del teu cos per poder realitzar qualsevol moviment o esforç amb la màxima eficiència energètica i postural. Et permetrà prevenir i millorar, per exemple, en el dolor de lesions com protusions o hèrnies discals, ja que t’ajudarà a reabsorbir-les i millorar així la qualitat de vida disminuint el dolor durant el rang moviment.