El centre

El centre de fisioteràpia Gemma Manero va iniciar la seva activitat al setembre de 2005. Any rere any, hem anat creixent tant en coneixements, en qualitat de servei i en nombre de terapeutes. Les instal·lacions del centre consten de 6 despatxos per a tractaments, 2 sales de gimnàs multifuncionals, vestuaris, recepció i una sala de reunions.

Tractament holístic del pacient

La nostra filosofia de centre implica donar una atenció totalment individual i personalitzada orientada a un tractament holístic del pacient. Valorem els orígens o factors que influeixen en la salut del pacient i ajudem a millorar-la en un nivell biomecànic, fisiològic, nutricional, psicològic i emocional.

El nostre organisme és compon d’un conjunt de sistemes que s’interrelacionen entre ells, on cada un afecta la funcionalitat de l’altre; per això, és important treballar en grup i fer la teràpia necessària en cada moment, o combinar-la amb una altre teràpia. És important per nosaltres orientar i educar al pacient en el coneixement de la seva pròpia salut.

Professionals en formació constant

Som professionals en constant formació i això és crucial per als nostres pacients, ja que ens permet créixer encara més en la qualitat dels tractaments i activitats de benestar.

Podem atendre al pacient en diferentes idiomes: català, castellà, anglès, italià i francès. Consulta’ns!

Els professionals

Tots els professionals del centre estem especialitzats en diferents disciplines que s’interrelacionen entre elles, buscant poder ajudar a cercar el benestar dels nostres pacients d’una manera interdisciplinària.

Actualment treballem al centre:

  • 7 fisioterapeutes especialitzats en diferents teràpies: neurologia, uro-ginecologia, crani-mandibular, vascular, esportiu, fisio respiratòria pediàtrica, logopèdia, etc.
  • 1 osteòpata
  • 1 professora de Ioga
  • 3 professors de Pilates
  • 3 professors de gimnàstica dolça
  • 1 logopeda

Les nostres instal·lacions