PRIMER NIVELL i SEGON NIVELL
Impartit per Mimon Sancho Pineda

Aquest taller està dirigit tant als terapeutes per a la seva pròpia harmonització i la dels seus pacients, com a qualsevol persona que vulgui aprendre a gestionar les seves emocions i les seves relacions d’una manera ràpida i eficaç.

Comencem des del nivell més bàsic per a una correcta connexió amb aquesta eina de treball, la idea és que tant els codis d’aprenentatge com la incorporació d’aquesta disciplina, quedin adscrits de manera completa i definitiva.

La iniciació al sistema d’harmonització i regulació dels nostres programes és una eina amb la que comptem ja per a la resta de la nostra vida, si així ho desitgem, otorgant-nos llibertat d’autoconeixement i gestió de l’equilibri intern i extern.
 

 

 

Programa.

Introducció i aprenentatge de la tècnica de la Radiestèsia.
Primer i segon nivell.

– Establir els nostres propis codis amb el pèndol.
– Aprendre a reconèixer quin tipus de materials ens beneficien més per testar.
– Utilització de gràfics tant a nivell de sanació personal com a nivell terapèutic.
– Protocol inicial per ser el més neutral i eficaç possible en l’ús del pèndol.
– Equilibri, harmonització i modulació de les emocions i de l’estrès a través de la Radiestesia.
– Harmonització de les relacions (persones, conceptes, situacions ….).
– Recorregut per les zones del Bagua tant a nivell personal com del nostre habitatge per aprofundir en l’harmonització dels diferents aspectes de la nostra vida amb l’ajuda de la Radiestesia.
– Treball per a la desprogramació de les falses Creences que ens afecten personalment i col·lectivament. Inici del treball conjunt per a la restauració de les Creences correctes per a la nostra evolució i la de la Humanitat.
– Es realitzaran diferents pràctiques durant el taller per a una millor comprensió dels ensenyaments. Tant sobre la tècnica de neteja i harmonització de programes negatius, com sobre la utilització dels gràfics.
– Tècnica Siberiana per a l’alliberament de les pors acumulades en ronyons i centres energètics.
– Aprendre a alliberar-nos de les impregnacions dels nostres «cossos» a través del «Cosco». Tècnica ancestral utilitzada pels quítxues, la funció és alimentar la Pachamama alhora que actua en nosaltres a nivell curatiu, realitzant la funció de presa de terra.

 


En finalitzar el segon nivell es pot formar part dels grups de treball que es realitzen habitualment durant el transcurs de les Cerimònies que es vénen organitzant des de fa un any amb la finalitat de la Desprogramació de programes negatius i falses Creences i la conseqüent reiniciació dels correctes. Aquestes cerimònies no suposen cap cost per als assistents, ja que l’esperit que les mou és el de Servei a la Humanitat. Oheio!


 

Detalls del curs

 

– Es recomana la lectura del llibre del Dr. Miguel Ruiz «Els quatre acords» i del seu «Quadern de treball dels quatre acords».
– És una guia eficaç per a comprendre millor els conceptes de falses Creences i programacions negatives.
– A l’hora de dinar intentarem prendre coses lleugeres perquè no baixi la nostra energia.
– Es facilitaran gràfics per a l’aplicació de la Radiestesia a nivell terapèutic així com material del curs.
– Aconsellem portar pèndol propi.

Data: 07/Febrer/16 (Diumenge)
Horari: 10:30 a 14:00 i de 15:30 a 20:00
Preu del curs: 100€
Lloc: Centre de fisioteràpia i salut Gemma Manero. C/Ample 28-30. Sant Joan de Vilatorrada.

Informació i inscripcions: Interessats trucar al 93 872 53 07 (preguntar per Queralt), via whatsapp al 646 15 63 71 o via email a gestio@gemmamanero.com