Reiki

El Reiki és un tècnica d’origen japonès reconeguda per l’OMS (Organització Mundial de la Salut) que ens permet restablir l’equilibri del cos.

És un mètode que actua alleujant dolors i tensions, equilibra els nostres estats emocionals, físics i energètics. De fet, és un excel·lent complement dels tractaments mèdics convencionals ja que els potencia i redueix els seus efectes secundaris, en cas d’existir, tot això sense interferir en el tractament.

Actualment, ja són diversos els hospitals on s’aplica Reiki a malalts en plantes d’oncologia de Barcelona i de Madrid ja que s’ha demostrat que minimitza els efectes secundaris de la quimioteràpia i accelera la recuperació.

En el nostre dia a dia, les emocions flueixen i de vegades s’acumulen influint directament en la salut i en un moment concret, una malaltia pot aparèixer fruit del malestar o l’estrès que s’ha patit en aquest precís moment. El Reiki t’ajudarà a retrobar el teu equilibri.

El Reiki és una eina ideal per acompanyar-te en el teu creixement personal. Aquesta tècnica t’ajuda a descobrir qui ets, a veure les coses amb més claredat, allunyant-te de les pors, l’estrès, retornant-te la salut i el benestar en tots els sentits. El Reiki et permet també recuperar el teu silenci interior, l’equilibri del teu cos i elevar la teva consciència sentint-te en pau i harmonia amb tu mateix .

Massatge Breuss

El massatge Breuss va ser creat per Rudolf Breuss, naturòpata originari de Bludenz (Àustria) el 1988. Va desenvolupar aquest massatge en adonar-se de la importància de la relaxació per evitar els efectes de l’estrès en el cos. Com a forma de teràpia independent, aquest massatge és molt adequat per relaxar i per utilitzar com a mètode preventiu .

El massatge Breuss és una tècnica molt suau però alhora molt energètica , molt eficaç en problemes relacionats amb l’aparell locomotor, amb el qual es pot resoldre tensions tant físiques com psíquiques. Profundament relaxant , es treballa els músculs de la columna vertebral perquè recuperin el seu correcte funcionament .

Molt sovint, els dolors són causats per una irritació dels nervis que irradien des de la medul·la espinal , el que sol ser degut a males postures, així doncs, prestarem una atenció molt especial a la asimetria de la pelvis, en cas d’existir-ne, i mitjançant un moviment molt suau, li retornarem la simetria permetent que el cos es reequilibri novament.

El Massatge Breuss és una excel·lent tècnica que et permetrà relaxar-te profundament, aconseguiràs alleujar dolors a les cames i columna i alliberar tensions.